Semnal editorial 544 + Fragment în avanpremieră: Ana-Maria Negrilă – Zorii războiului

Volumul este disponibil pentru precomenzi cu reducere și autograful autoarei aici. Livrările vor începe din data de 22 martie!

Lansarea va avea loc miercuri, 29 martie, de la ora 19.00 la Hidden Social Club in Bucuresti

Continuând intriga romanului Trezirea, volumul Zorii războiului încheie seria Stăpânul umbrelor aducând împreună toate personajele îndrăgite din primul volum într-o confruntare pe viață și pe moarte cu Umbrele care amenință să distrugă lumea.

Explorând magia din Regatul Khale dar și pericolele din Lumea de Dincolo, cititorii se vor confrunta cu situații nebănuite și descoperiri incredibile, care le vor trezi toate simțurile și le vor stârni imaginaţia. Vei fi transportat (din nou) într-un loc unde binele și răul se înfruntă în lupte epice, iar eroii trebuie să aleagă între a rămâne fideli cauzei lor sau a ceda în fața unui inamic imposibil de învins.

Ana-Maria Negrilă ne invită, așadar, să luăm parte la o ultimă aventură într-un tărâm fascinant, plin de pericole și intrigi întortocheate, creaturi și locuri uimitoare, dar și amenințări necunoscute și terifiante.

De la peisaje sălbatice și fortărețe impunătoare, la sate pitorești, pline de mister, și catacombe mai vechi decât timpul, lumea din Khale este atât de reală și vie, încât te vei simți ca și cum ai fi acolo. Dar nu vei porni la luptă neînsoțit și nici nu vei înfrunta Umbrele de unul singur, căci toți eroii noştri vor fi alături de tine, la fiecare pas, îndemnându-te parcă să dai pagină după pagină pentru a ajunge la un deznodământ care îi va surprinde pe mulți.

Reîntâlnirea cu războinicul Neel și demonul Ellore, nomenclatoarea Larneea, mediatorii Garen și Tallen, regina Sedara și regele Caan sau himera Crato le va umple sufletele de bucurie celor care au pornit în această călătorie fantastică acum câțiva ani. Iată, așteptarea a luat sfârșit. Aveți acum ocazia să redescoperiți o lume dragă, populată de vechi prieteni, dar și de noi dușmani.

Așa cum ne-a obișnuit Ana-Maria deja, și aici fiecare personaj luptă pentru supravieţuire, putere, libertate sau răzbunare, iar fiecare acţiune are consecinţe neașteptate și complexe. Fiecare dintre eroi sau antieroi are secrete care pot schimba soarta războiului, iar trădarea, conspirațiile, intrigile politice și manipularea sunt la ordinea zilei. Nici poveștile de dragoste nu sunt uitate, ițele unora dintre ele complicându-se sau rezolvându-se, fermecător sau dureros, cum numai Ana-Maria poate scrie.

Mai mult decât un roman, volumul Stăpânul umbrelor: Zorii războiului este o experienţă plină de suspans și adrenalină, iar cititorii vor rămâne captivați pe vecie de stilul inconfundabil al autoarei, de complexitatea poveștii și de umanitatea profundă a personajelor, chit că sunt oameni sau demoni, suflete captive între lumi sau doar himere.

Palpitant, plin de răsturnări de situaţie și mereu surprinzător, romanul Zorii războiului încheie seria Stăpânul umbrelor perfect, ca nota finală a unei simfonii grandioase, trăgând astfel cortina peste un multivers uluitor și o istorie post-umană excepțională în profunzimea ei.

FRAGMENT ÎN AVANPREMIERĂ

Drennis rânji, făcu un pas spre ea, apoi se aruncă înainte și-i prinse mâna în care ținea bucata desprinsă din tremoi. Sedara îi simți palma rece strângând-o pe-a ei și, în același timp, un miros ciudat, nefiresc, se desprinse din hainele tânărului, învăluind-o. Scoase un strigăt surprins și își sprijini palma stângă de pieptul lui, dar materialul era jilav la atingere, iar carnea, care ar fi trebuit să fie tare, părea doar o gumă în care degetele ei se afundară ușor. Nu era uman – își dăduse deja seama de asta, însă dovada de care tocmai făcuse rost n-o îngrozi, ci, dimpotrivă, o făcu să lase Flacăra din sufletul ei să se ridice la suprafață. Drennis era rece ca gheața, însă ea ardea ca focul. Ar fi trebuit să fie speriată, dar nu era.

Ridică palma stângă și-l lovi pe Drennis cu toată puterea peste fața umană, iar bărbatul scoase un strigăt de surpriză și de durere, îi dădu drumul și se retrase câțiva pași, timp în care Sedara se apropie și mai mult de ușă. Trebuia doar să se întoarcă, să apuce clanța și să fugă pe coridor. Afară o așteptau cei din suita sa, deci nu mai avea de ce să se teamă.

– Vrăjitoare! urlă Drennis. Uite ce mi-ai făcut!

Își luă mâna de la fața pe care se vedeau patru dungi roșii, o privi cu reproș, apoi deschise gura să-i spună ceva, dar se opri ca trăsnit. Sedara făcu ochii mari când văzu că una dintre fâșiile stacojii începu să i se jupoaie de pe obraz, parcă trasă de niște degete nevăzute. Nu dură decât o clipă, și o a doua se desprinse și ea, precum coaja unui fruct mult prea copt, lăsând să se vadă o carne grețoasă, amestec de negru și galben, de cangrenă și puroi. Drennis își duse temător mâna la obraz, pipăi șuvițele de piele și începu să urle.

Sedara se retrase rapid și se lipi cu spatele de ușă, încă ținând gâtul tremoiului între ea și spion. Nu-și dădea seama dacă era speriată sau doar uimită de ce se întâmpla; Flacăra îi ardea în minte și-o îndemna să nu lase lucrurile așa și să profite de confuzia tânărului. Ea ar fi vrut să fugă, dar inima îi pompa acum foc în vine, așa că nu mai putea da înapoi. Părăsi adăpostul ușii și se repezi la Drennis, folosind bucata de lemn ca să-l lovească peste față și peste mâinile ridicate, până când văzu cum pielea de pe brațele cu care încercase să se protejeze începe să se transforme în fâșii asemenea celor de pe chip și să-i atârne ca zdrențele unei haine. Nu știa dacă ea era acum foarte rapidă sau doar el mult prea încet, dar reuși să-l doboare la podea până să apuce Varydd să-i sară în ajutor. Când îl văzu pe presupusul preparator sărind peste măsuțele joase ca s-o ajungă, scoase un strigăt, care chiar și ei i se păru ieșit din alt gâtlej, se îndepărtă de Drennis și își îndreptă atenția către noul adversar.

Continuare Bilblioteca lui Liviu

Precomandă: Crux Publishing

Unde găsiți „cele patru oglinzi ale adevărului”:

🍂Libris: https://bit.ly/3oWhO0x
📖Cărturești: https://bit.ly/3l9ZiR4
📜Librarie.net:https://bit.ly/3p3bQLv
🍁Diverta: https://bit.ly/2ZlkBrg
📜Humanitas: https://bit.ly/3G8jbjF

Alte cărți:

Elefant: Împăratul ghețurilor

Ebook: Împăratul ghețurilor și alte povestiri

Germania: librăria Ersedi

Elefant: Stăpânul umbrelor

Cărturești: Stăpânul umbrelor

Crux Publishing: Stăpânul umbrelor

Librarie.net: Stăpânul umbrelor

Cărturești: Stelarium și Împăratul ghețurilor

Elefant: Regatul sufletelor pierdute

Elefant: Ascensiunea stelară

Elefant: Agenții haosului

Crux: cruxed.ro

Librărie.net

Cartepedia

Emag

Books-express

Ebooks – Google Play

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s