Deși nu a fost un an obișnuit, literar vorbind, nu am simțit o mare diferență față de precedentul.
Am publicat în martie primul volum al romanului „Stăpânul umbrelor” la aceeași editură cu care colaborez din 2016, Crux Publishing. Romanul a fost o premieră pentru mine, fiind fantasy, gen pe care nu îl mai abordasem înainte, și a beneficiat și de o copertă splendidă, semnată de Tudor Popa, așa cum puteți vedea mai jos.
Un alt proiect continuat anul acesta a fost publicarea unui nou ebook cu povestiri SF, de data aceasta cele din universul romanului „Împăratul ghețurilor”, apărut cu titlul: „Împăratul ghețurilor și alte povestiri”. Mai multe informații aici.

„Stăpânul umbrelor”, dar și celelalte romane ale mele au beneficiat anul acesta de o serie de recenzii și prezentări din care menționez câteva:
- Revista Apostof, recenzie semnată Ștefan Bolea (Stăpânul umbrelor).
- Revista EgoPhobia, recenzie semnată Oliviu Crâznic (Împăratul ghețurilor).
- Ziarul Gândul (Stăpânul umbrelor).
- Ziarul Gândul (Agenții haosului).
- Ziarul Gândul (Ascensiunea stelară).
- Ziarul Gândul (Regatul sufletelor pierdute).
- Booknation
- Adropofinspiration
- Helion SF
- FanSF

Am răspuns cu mare plăcere și la înterbările puse de câteva bloguri și publicații, pentru a încerca să lămuresc ceea ce cu greu poate fi pus în cuvinte și anume care este mecanismul din spatele scrisului.

Participări la evenimente? Cu greu le-aș putea numi astfel, totuși au existat datorită internetului: Gaudeamus 2020, la care am citit un fragment din „Stapânul umbrelor” aici și o discuție interesantă cu Simona Tănăsescu și Andreea Sterea în cadrul emisunilor „Încotro Cartea românească” aici.
Anul acesta m-am ocupat mai mult de canalul YouTube, pe care până acum îl folosisem doar sporadic: YouTube
Și anul acesta am fost alături de scriitorul Oliviu Crâznic în juriul concursului de proză scurtă, organizat de Universitatea „Dimitrie Cantemir”, continuând tradiția anilor precedenți. Puteți viziona înregistrarea concluziilor aici.
Am continuat și în 2020 colaborarea cu revista EgoPHobia cu rubrica „O istorie de buzunar” și cu patru articole pe care le puteți citi aici. Anul acesta am avut și o altă premieră, fiindcă am început în decembrie o colaborare cu revista „Știință și Tehnică” cu o nouă rubrică destinată călătoriilor. Cine s-ar fi gândit că voi ajunge să scriu într-o revistă pe care o citeam de atâția ani!
Pe lângă toate acestea, am continuat să scriu la proiectul meu de fantezie istorică „Cele patru oglinzi ale adevărului”, care a trecut prin numeroase transformări, evoluând de la un volum, la două, la trei, apoi la romane distincte. Am început să scriu și la al doilea volum al romanului fantasy, „Stăpânul umbrelor” și sper să-l văd și pe el finalizat în 2021.
Cam aceasta este retrospectiva anului 2020. Este mult? Este puțin? Nu știu, dar pentru mine a fost suficient, așa că sunt mulțumită de ce am reușit să realizez! Nu mai rămâne, deci, decât să vă urez un 2021 fără problemele precedentului și La mulți Ani!

Unde găsiți cărțile mele:
Elefant: Împăratul ghețurilor
Ebook: Împăratul ghețurilor și alte povestiri
Germania: librăria Ersedi
Elefant: Stăpânul umbrelor
Cărturești: Stăpânul umbrelor
Crux Publishing: Stăpânul umbrelor
Librarie.net: Stăpânul umbrelor
Cărturești: Stelarium și Împăratul ghețurilor
Elefant: Regatul sufletelor pierdute
Elefant: Ascensiunea stelară
Elefant: Agenții haosului
Crux: cruxed.ro
Ebooks – Google Play
Felicitari si la cat mai multe reusite! Un an nou cu sanatate si spor!
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Mulțumesc mult! Asemenea! La mulți ani!
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Felicitări! Un An Nou plin de momente frumoase!🌹🌹🌹
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Mulțumesc mult pentru urări! La mulți ani! 🥂❤
ApreciazăApreciat de 1 persoană