Punem punct și de la capăt

Aș numi 2019 un an plin din punctul meu de vedere. În general, nu prea public mult, dar anul acesta a fost destul de agitat și încărcat de evenimente.

În primul rând, a apărut ultimul volum al Seriei Stelatium în zona de SF, Agenții haosului (Crux Publishing, 2019), un roman de 500 de pagini care concluzionează călătoria agenților anh, Adrew, Sten, Karl și Ralle, și la care am lucrat mai mult de doi ani. Link către carte aici, celelalte volume aici.

Agenții haosului, Stelarium 3, Crux Publishing, 2019

În a doua parte a anului, în septembrie, mi-a apărut povestirea Minunata crimă din strada Magnoliei, în revista Apostrof (link aici), iar în octombrie, a fost publicată ediția în limba maghiară a romanului meu, Împăratul ghețurilor, sub titlul Jégcsászár (Metropolis media, 2019). Link carte aici și aici.

Pe tot parcursul anului, mi-au apărut o serie de recenzii în revistele Apostrof și EgoPhobia, în care am vorbit despre cărți care mi-au plăcut în mod deosebit, printre ele fiind și Simona Antonescu, Hanul lui Manuc, Vlad Roman, Prima secundă, (link aici), Cristian Ghica,  Nezeu trăiește la bloc – o carte cu care poți să prinzzzi muște  (link aici), Dan Doboș, Eu 2.0 (link aici).

Momentan lucrez la două romane, unul din zona fantasy, Stăpânul umbrelor (fragmente pe blog), care este deja finalizat și se găsește în faza de corectură, și celălalt, de ficțiune istorică, Cele patru oglinzi ale adevărului, (fragmente pe blog și aici), cu care am ajuns cam pe la jumătate.

În rest, am fost invitat special la festivalul de SF&F, Final Frontier, apoi am participat la Festivalul de internațional literatură FILIT, IAȘi, ca invitată a scriitorului Dan Doboș, la Casa Fantasy (înregistrările discuțiilor de la FILIT aici și aici.

Am mai apărut în media cu interviuri – Jurnalul Național, Zile și Nopți, IQuads, Descoperă.ro, Bibliocarti etc. sau am fost menționată în articole, cum ar fi cel al scriitorului Oliviu Crâznic (link aici).

Textele mele au cazut sub ochiul criticilor, cum este cazul amplei recenzii datorate dlui. Mircea Opriță (link aici), sau a celei realizate de Oliviu Crâznic (link aici). Asupra romanelor mele s-au aplecat și Ovidiu Bufnilă în revista HelionSF (link aici), Mara Mădălina de la Bibliocarti (link aici) și Marius Andrei cu interesantul lui blog, Analogii-Antologii (link aici).

La fel ca în 2018, am făcut parte din juriul concursului de proză scurtă organizat de Universitatea Dimitrie Cantemir, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (link aici).

Anul viitor ar trebui să apară unul dintre cele două romane aflate în lucru și, poate, și al doilea, dacă reușesc să-l termin și să-l corectez, și să se concretizeze noi colaborări, dar vom vedea cum va fi.

Până la anul mai avem puțin, așa că vă doresc Sărbători fericite și fie ca planurile voastre să se împlinească!

Unde găsiți cărțile mele:

Cărturești: Stelarium și Împăratul ghețurilor

Elefant: Regatul sufletelor pierdute

Elefant: Ascensiunea stelară

Elefant: Agenții haosului

Elefant: Împăratul ghețurilor

Crux: cruxed.ro

Librărie.net

Cartepedia

Emag

Uzina de carte 

Books-express

Ebooks – Google Play

11 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s