Lumea cărților #6: Fragment din „Agenții haosului” de Ana Maria Negrilă (Stelarium #3)

„Dar ce se poate spune despre un roman space opera atât de complex, de vast și de palpitant fără a-i răpi cititorului plăcerea lecturii? Ei bine, lumea de pe Galene pe care o regăsim după aproape o mie de ani s-a schimbat, și nu neapărat în bine. Fragilele alianțe ale trecutului s-au spulberat într-un conflict nimicitor iar agenții Sten, Ralle, Karl și Adrew trebuie să se confrunte acum cu noile realități din Regatul Celest.”
Muțumesc Reader’s Republic

Reader's Republic

Coperta: Ruxandra Tudorică

După conflictele și comploturile la care am luat parte trup și suflet în romanul „Regatul sufletelor pierdute” și după ce am fost alături de agenții anh în aventurile lor pe planeta Cardeea în „Ascensiunea stelară„, iată că a venit timpul să aflăm și cum se încheie povestea spionilor pe care am ajuns să îi îndrăgim atât de mult.

Ultimul volum din seria „Stelarium” de Ana-Maria Negrilă – „Agenții haosului” – va fi lansat pe 13 aprilie la târgul de carte Final Frontier, editura Crux Publishing anunțând deja disponibilitatea romanului și pentru precomenzi.

Dar ce se poate spune despre un roman space opera atât de complex, de vast și de palpitant fără a-i răpi cititorului plăcerea lecturii? Ei bine, lumea de pe Galene pe care o regăsim după aproape o mie de ani s-a schimbat, și nu neapărat în…

Vezi articolul original 2.264 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s